top of page
2.DEFINITIEF.jpg

LUSTRUM COMITÉ

RIXT.jpg

Praeses

mej. H.R. (Rixt) Veldhuis

Fiscus

mej. N.S. (Norma) Lanting

Evenementen I

dhr. M.J. (Martijn) Nijland

PR

mej. E.A.M. (Elianne) Straathof

Intern

dhr. R.H.A. (Rubin) Lentjes

Terrein

dhr. R. (Redger) Barels

Evenementen II

mej. M. (Marit) Bakker

HET 29E LUSTRUM COMITÉ

Het lustrum comité staat aan het hoofd van het lustrum, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het uitdragen van het lustrum op de G.S.R. ‘Aegir’, en daarbuiten. Met een thema, ondertitel, kleuren, en vele extra evenementen veranderd het gebruikelijke verenigingsleven in een waar spektakel voor jong- en oud-leden. 

 

Wat een lustrum zo mooi maakt is dat de twee werelden van de G.S.R., competitie en wedstrijd, normaliter gescheiden, samenkomen om Aegir te vieren. Ook al zien onze dagelijkse levens er wellicht anders uit, we zijn samen één vereniging. Dit zie je terug in alle subcommissies van het lustrum, van een succesvol wedstrijdroeier die een vlootschouw organiseert, tot een volleerd borrelaar die er voor zorgt dat er gefeest kan worden op de Dies. Iedereen zet zich op eigen wijze in. 

Het belooft een jaar te worden die iedereen zich zal herinneren als ‘het mooiste studentenjaar van je leven’, zoals vele oud-leden een lustrumjaar van de G.S.R. ‘Aegir’ nog steeds beschrijven. 

 

Het is een unieke ervaring om zo’n bijzonder jaar voor onze vereniging te mogen neerzetten. Het enthousiasme en plezier van de leden, naast de eindeloze belevenissen die zij zullen ondervinden, is wat het extra speciaal maakt. 

 

“kracht halen we uit de mensen om ons heen, samen zijn wij vigoureus”

bottom of page