top of page

Frequently Asked Questions

Wat betekent ‘Vigoureus’?

Voor de uitgebreide uitleg, zie ‘lustrum thema’.

Wat zijn de lustrum gadgets en wanneer krijg ik deze?

De lustrum gadgets zijn volop in productie, u zult meer informatie krijgen omtrent de levering wanneer wij daar meer over kunnen zeggen. Houdt uw mail dus goed in de gaten!

Wanneer gaat de kaartverkoop open voor externen?

De kaartverkoop voor de lustrumweek gaat op 1 maart 2023 open. Houdt deze website en uw mail goed in de gaten voor de laatste updates omtrent de kaartverkoop!

Welke dagen zijn voor Oud Aegir?

Openingsdag, Chique dag, Buitendag, en Slotdag zijn dagen waar u als Oud Aegir lid kaarten voor kunt kopen, mits de beschikbaarheid dit toelaat.

Wanneer kan ik kaarten kopen als Oud Aegir lid?

De kaartverkoop voor Oud Aegir zal ergens in februari/maart open gaan. Als er een definitieve datum is, zal u hier per mail en op deze website van op de hoogte gesteld worden.

Wat gaan we doen op de geheime-dag?

Het is niet voor niets geheim ;)

Hoeveel vrienden kan ik meenemen op vrienden-dag?

Hoeveel familieleden kan ik meenemen op familiedag?

Hetzelfde antwoord geld ook op deze vraag. De hoeveelheid familieleden wordt nader bepaald.

Het maximale aantal vrienden wat u mee kunt nemen zal nog nader bepaald worden, houdt deze pagina dus goed in de gaten voordat de kaartverkoop voor externen open gaat! 

Ik wil de Lustrumband graag inhuren voor een evenement, kan dit?

Ja, dit kan zeker! Dit zullen ze alleen maar leuk vinden, neem vooral contact op met de bandmanager Tjalling Veldhuis. De contactgegevens van de Lustrum Band staan onder het kopje ‘sub-commissies’.

Ik heb een algemene vraag over het lustrum en ik ben lid, bij wie moet ik terecht?

Als je vragen hebt over het lustrum in het algemeen, kun je contact opnemen met intern@aegirlustrum.nl. Heb je concretere vragen die van groot belang zijn, dan kun je contact opnemen met praeses@aegirlustrum.nl.

bottom of page